Tábor 2014.

A FALCO Természetkedvelők Egyesülete az idén is megszervezi hagyományos környezetismereti táborát a Jegricska természeti parkban, augusztus 10. és 17. között. Minden érdeklődő általános iskolás jelentkezését szeretettel várjuk a 063-8223-211-es mobil telefonszámon.

tabor_plakat_2014

Hol tartjuk a tábort? 

A Temerinből Becse felé vezető úton a híd előtt a jobb oldalon( Becse felől jövet a híd után bal oldalon) a Vode Vojvodine – Jegricska info központ területén.  (Táblával lesz jelölve a letérő a táborhoz!)

Milyen a tábor területe, felszereltsége?

A tábor területe körülkerített sátorozásra alkalmas füves-fásterület játszótérrel. Külön női és férfi angol wc-vel és tussolóval ellátva, valamint nagy fedett terasszal és egy kisebb zárt teraszrésszel ahol az étkezések és előadások folynak. Nagyobb eső esetén a gyerekeket fölpakoljuk a zárt részbe és az éjszakát ott tölthetik biztonságban.

Étkezés?

Tábor ideje alatt házias reggelit, ebédet és vacsorát szolgálunk fel a gyerekeknek. Ezenkívül délelőtti és délutáni uzsonna is van általában gyümölcs, keksz, főtt kukorica, fagyi… Kantin is működik a táborban, hol a gyerekek vásárolhatnak maguknak apró édességeket, sós ropogtatni valót. Minden vásárolható termék kis kiszerelésű, és naponta a gyerekek csak két apró dolgot vehetnek maguknak. (ezáltal megelőzve, hogy a főételek vagy az uzsonna kukába kerüljenek)

Mit hozzanak magukkal a gyerekek a táborba, mire lesz szükségük?

Sátor, (eső esetére egy a sátor letakarására alkalmas nylon ponyva), hálózsák, derékalj(dusek), takaró , nyári ruha mellé melegebb öltözék, gumi csizma, esőköpeny. Evőeszköz (bögre, tányér (lehetőség szerint műanyag) ezenkívül villa, kanál. KÉST NEM KELL HOZNI (potenciális balesetforrás!!!) Szúnyogriasztó, kenőcs vagy sprej. (A gyerekek személyes tárgyai (mobiltelefon, fényképezőgép…) biztonságáért nem tudunk felelősséget vállalni!)

Egyéb…

A táborba augusztus 10 – én Vasárnap délután 13,30-tól várjuk a gyerekeket,
Csütörtökön 14 – én van a látogatási nap. Ekkor délután 15-18 óráig várjuk a szülőket, családtagokat, ismerősöket egy közös programra és bemutatóra. 17–én Vasárnap reggeli után táborbontás, búcsúzkodás, sírás , hazautazás…